A tartalomhoz

Főmenü:


2017

Beszámolók


------------------------------------------------------

Fehérvári Tűzoltó Egyesület 2017. április 1-én tartotta beszámoló közgyűlését. A közgyűlés elfogadta az elnökség, a tűzoltóparancsnok beszámolóját, megszavazta az elnökhelyettes által előterjesztett 2017. évi programot. A 2016. évi gazdálkodásról szóló beszámoló hosszas vita után nem került elfogadásra, azt 2017. május 02-ig kell az előző elnöknek kiegészíteni és az újabb közgyűlés elé terjeszteni. A közgyűlés négy új tagot vett fel soraiba.




Képek a közgyűlésről:


------------------------------------------------------

Velence Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2017. március 28-án megtartott érvényes taggyűlésén megválasztotta az új Vezetőségét.
Kovács Ákos volt elnök 2017.03.17-én mandátumáról,valamint az egyesületi tagságáról is lemondott.

A Velence ÖTE új vezetősége:

Kulcsár Miklós elnök,
Vajda Attila elnökhelyettes,
Molnár Károly parancsnok,
Pintér László parancsnok-helyettes,
Tóthné Pongrácz Beáta titkár,
Silhány Ferenc ifjúsági vezető,
Krausz György műszaki vezető


Elérhetőség:
velenceote@gmail.com

Barátsággal és Tisztelettel:
Kulcsár Miklós
20 9 612 637
kulcsar.miki@gmail.com

--------------------------------------------------------

Fehérvárcsurgó Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2017.március 25-én tartotta évértékelő közgyűlését. Az ülésen a tagok elfogadták Jakubek Tibor elnök beszámolóját az egyesület 2016. évi tevékenységéről, Mihály István tűzoltóparancsnok szakmai beszámolóját, Filótásné Kiss Judit pénzügyi beszámolóját, Kerekes Anikó ifjúsági tagozatvezető beszámolóját, Mihály János küldött tájékoztatóját. A közgyűlés szintén elfogadta Zámbó Krisztián Felügyelő Bizottság elnökének beszámolóját, majd jogszabályi változás okán megszüntették a 2016-ban megválasztott Felügyelő Bizottságot. Nem változtatták az éves tagdíjat.

Az egyesület 2016. évi munkájáról elismerően nyilatkozott Rigó Györgyné alpolgármester és Molnár József tűzoltó alezredes a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe