A tartalomhoz

Főmenü:


2016

Tagok rendezvényei




Iszkaszentgyörgy ÖTE 2016. december 30-án 18 órakor év végi gyűlést tartott, amelyen áttekintették 2016. év legfontosabb történéseit és a közeljövő várható feladatait. Bajkai Istvánné elnök tájékoztatta a jelenlévőket, hogy az elromlott gépjárműfecskendő javítása megtörtént és újból hadra fogható. Kern Károly az egyesület tűzoltóparancsnoka megköszönte a tagok egész évi szakmai munkáját, kérte, hogy 2017-ben is támogassák a működést.
A
Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke Molnár József tűzoltó alezredes gratulált Iszkaszentgyörgy ÖTE vezetőségének és tagjainak 2016. évi tevékenységéhez kiemelte, hogy az egyesület továbbra is legyen mindig kész a keletkezett tűz és káresetek felszámolására, valamint pályázzanak bátran a NEA és BM pályázatokon. Szerencsés és boldog Újévet kívánt mindenkinek.

képek a rendezvényről


------------------------------------------------------

Fehérvárcsurgó Önkéntes Tűzoltó Egyesület ifjúsági tűzoltói 2016. december 03-án a Tűzoltó szertárban várták a tűzoltó autóval érkező Télapót, akit a kis tűzoltók énekkel és tánccal fogadtak. A kedves kis ünnepségen 44 gyermek kapott Mikulás csomagot.


képek a rendezvényről:


---------------------------------------------------------------------------

Isztiméri önkéntes tűzoltók ünnepi közgyűlése

Ünnepi közgyűlést tartott az Isztimér Önkéntes Tűzoltó és Védő Egyesület február 12-én, pénteken.
Az egyesület idén ünnepli működésének 135. évfordulóját. Az ünnepi köszöntőt Nemes János elnök tolmácsolta. Beszédében megemlített két korabeli tűzesetet is, amelyek Isztimér történelmének szomorú napjai voltak. Összesen 68 lakóház vált a lángok martalékává 1884. március 22-i tűzvészben, amelyet 1893. május 15-én újabb pusztítás követett. A vörös kakas 24 lakóházat és 53 gazdasági épületet emésztett fel. A történelmi események felidézését követően tájékoztatást adott arról, hogy az idei esztendőben szeretnék a pályázati pénzből felújított Szent Flóriánt ábrázoló szobrot leleplezni a településen.

Az ünnepi köszöntőt követően Csiszár István nyugalmazott tűzoltó alezredes adott összefoglalót Fejér megye elmúlt másfél évszázadának tűzvédelméről, valamint az egyesület tiszteletbeli tagjának választották Mihály János nyugalmazott tűzoltó ezredest, a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség tiszteletbeli elnökét. A Fejér megyei katasztrófavédelmet Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes, a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője képviselte, aki a megyei tűzoltó szövetség titkáraként emlékplakettet adományozott az egyesületnek.

képek a rendezvényről:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe