A tartalomhoz

Főmenü:


2015

Hírarchívum


Ünnepélyes keretek között került sor Válon 2015. április 24-én a felújított tűzoltólaktanya átadására. Az eseményen beszédet mondott Dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok Országos Tűzoltósági Főfelügyelő, Bechtold Tamás Vál polgármestere, Váradi Endre Vál ÖTE elnöke. A település hősi halottjának márványtábláját többek között megkoszorúzta Varga Ernő tűzoltó alezredes a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke valamint Farkas Bozsik Gábor tűzoltó százados FMTSZ titkár. Balogh László a Magyar Tűzoltó Szövetség alelnöke az Önkormányzati Tűzoltóságok Országos Szövetsége elnöke elismerést adott át, majd a helyi kórus fellépése következett. Az ünnepség záróeseménye volt a felújított épület átadása. A nemzetiszínű szalagot Mihály János ny. tűzoltó ezredes és Váradi Endre vágta át. Az ünnepségen a település lakóin kívül számos szomszédos és társ tűzoltó szervezet vezetői is részt vettek, így Mór, Pázmánd, Székesfehérvár, Tabajd, Fehérvárcsurgó, Pomáz, Érd, Polgárdi, Budapest, Pusztaszabolcs tűzoltói képviseletében valamint a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői.

---------------------------------------------------------------------------
Havranek József Tűzvédelmi Alapítvány megalakulásának 25. évfordulóját ünnepelte 2015. március 27-én Székefehérváron.
A megemlékezés koszorúzással kezdődött a Zichy Ligetben a székesfehérvári tűzoltóságot létrehozó Havranek József volt városkapitány emléktáblájánál. Ezt követően a Magyar Király szállóban Katczer László ny. tű. alezredes kuratóriumi elnök számolt be az alapítvány eddigi eredményeiről. Az alapítvány könyvet is kiadott ezen jeles alkalomból, amit
A 125 éves "Tűzoltó Őrtanya" története 1885-2010 címmel Csiszár István ny. tű alezredes írt. A könyvet Csurgai Horváth József mutatta be a jelenlévőknek. Ezt követően elismerések átadására került sor az alapítvány legaktívabb támogatói, segítői részére.





"Állampolgáraink biztonságáért" szakmai konferencia

2015. március 12-13. Velence Juventus Hotel. A részvétel térítésmentes.

meghívó

képek a rendezvényről

A projekt a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával jött létre!


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe