A tartalomhoz

Főmenü:


2016

Beszámolók


----------------------------------------------------------------

Iszkaszentgyörgy ÖTE 2016. február 27-én tartotta a 2015. évi munkáról szóló beszámoló közgyűlését.
A közgyűlésen meghívottként részt vett Molnár József tű. alezredes a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke, Geiger Zoltán tű. alezredes a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője, Mihály István ny. tű. százados Fehérvárcsurgó ÖTE tűzoltóparancsnoka és Mihály János ny. tű. ezredes Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség tiszteletbeli elnöke.
A közgyűlésen az egyesület elnökasszonya eredményes munkáról tájékoztatta a résztvevőket. Az egyesület sikeresen pályázott, a település önkormányzata anyagilag is támogatta működésüket, sőt jó kapcsolattal rendelkeznek a szomszédos Csór önkormányzatával, ahonnan szintén kaptak pénzt a működésükhöz. Természetesen Csór településre is vonulnak szükség esetén és a csóri iskolás gyermekek részére is szerveztek programot.
Molnár József elnök úr gratulált az egyesületnek az elmúlt évi munkájáért kérte, hogy továbbra is pályázzanak.
Geiger Zoltán tű. alezredes úr megköszönte, hogy minden esetben lehet számítani Iszkaszentgyörgy ÖTE beavatkozására, részt vesznek a területi katasztrófavédelmi szervezetben is, rendszeresen ott vannak a gyakorlásokon.
Mihály István tűzoltóparancsnok megköszönte az együttműködést Fehérvárcsurgó ÖTE és Iszkaszentgyörgy ÖTE között. Előzetesen meghívta partner egyesületüket 2016. őszén megtartásra kerülő 125. jubileumi rendezvényükre Fehérvárcsurgóra.

képek a közgyűlésről:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe