A tartalomhoz

Főmenü:


2013

Tagok rendezvényei

---------------------------------------------------------------------------------------------

Fehérvárcsurgó Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai a kisgyermekek és az ifjúsági tűzoltóik részére kézműves foglalkozást szerveztek, majd a Mikulás is megérkezett 2013. december 6-án délután.

Képek a rendezvényről:

-------------------------------------------------------------------------------------

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepelte Dunaújvárosban a VÉD-SZ Kft.
Az ünnepségen Udvardi Sándor ügyvezető igazgató úr megemlékezett szervezetük múltjáról, fejlődéséről. 20 éves törzsgárda elismerést vehetett át Lukács Jánosné és Németh János.
A Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség emlékplakettel köszöntötte jubiláló tagszervezetünket.

VÉD-SZ Kft. fejlődése:

Fehérvárcsurgó 2013. március 01.

Megtartotta 2012. évi értékelő közgyűlését Fehérvárcsurgó ÖTE. A közgyűlésen részt vett a település polgármestere Schmidtné Cser Viktória, aki kiemelten fontosnak és eredményesnek mondta az egyesület elmúlt évi tevékenységét, kérte hasonló jó hozzáállást és munkát a következő évre is.
Az egyesület elnöke Jakubek Tibor megköszönte az önkormányzat anyagi támogatását, amely nélkül nem lehetett volna eredményesen tevékenykedni, külön köszönte a tűzoltó szertár fűtésének megoldását.
A közgyűlés új gazdasági vezetőt Kaposvári Erikát, és ifjúsági vezetőt Belopotoczky Árpádotválasztott. Részt vettek még a szomszédos települések tűzoltó egyesületeinek vezetői, Isztimérről, Csákvárról, Csókakőről. A közgyűlésen résztvevők megtekinthették a 2012. évi pályázaton elnyert tűzoltó szakfelszereléseket.

Képek a közgyűlésről:

_______________________________________________________________________


Lajoskomárom 2013. március 01.

Az egyesület közgyűlésén a 2012. év szakmai és általános munkájáról számolt be a vezetőség, elfogadták a költségvetést és a 2013. évi munkaprogramot.

Beszámoló:



____________________________________________________________________________

Pusztaszabolcs 2013. március 02.

Pusztaszabolcson az önkéntes tűzoltók tisztújító közgyűlést tartottak. A 2012. évi tevékenységről még az előző vezetőség adott számot. Jó és eredményes munkát végeztek az elmúlt esztendőben a szabolcsi lánglovagok. Koczkás József régi elnök évtizeden kersztűl végzett jó munkát az egyesület élén.
Az újonnan megválasztott elnök a korábbi elnök-helyettes Baloni László lett. Koczkás Józsefet örökös tiszteletbeli elnöknek választották meg közfelkiáltással. Tiszteletbeli tűzoltóvá fogadták Pusztaszabolcs nem régen lemondott polgármesterét Czompó István urat.

Koczkás József a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség emlékplakettjével:


-----------------------------------------------------------------------------

Csákvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2013. július 13-án ünnepelte megalakulásának 130. évfordulóját.

Látványos tűzoltó nap keretében ünnepelték az évfordulót. A programok között tűzoltóautó felvonulás főzőverseny, rendőrségi- és tűzoltó bemutatók színesítették az eseményt. Pázmánd ÖTE gyermek tűzoltói Csákváron is nagy tettszés mellett mutatták be kedves tűzoltó műsorukat. A veterán autó találkozó széles skálán mutatta be a régmúlt üzemképes járműveit.

------------------------------------------------------------------------------

Képek a rendezvényről:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe